menu
holnapocska
tábor
 
Interaktív oktató környezet és gyermektáborok a Holnapocska Táborban
kezdőlap / hírek / Interaktív oktató környezet és gyermektáborok a Holnapocska Táborban / 2020. feb. 26. szerda

Sajtóközlemény az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program keretében megvalósuló „GO IN NATURE” c. program vonatkozásában (azonosító: SIHU35). 

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program keretében megvalósuló „GO IN NATURE” c. program vonatkozásában (azonosító: SIHU35)

INTERAKTÍV OKTATÓ KÖRNYEZET ÉS GYERMEKTÁBOROK A HOLNAPOCSKA TÁBORBAN

A Holnapocska Közhasznú Nonprofit Kft. a “GO IN NATURE” program keretein belül megvalósuló fejlesztéseinek köszönhetően a zalaszabarban táborozó gyermekek szórakoztató és játékos tanulást segítő élményelemek segítségével tölthetnek el hasznos és emlékezetes órákat.

A tematikát illetően a régió életét, környezeti értékeit is nagyban meghatározó őselem, a víz erejét, körforgását, hasznosítását és szabályozását mutatja be modern, interaktív, látványos szemléltető eszközökön keresztül. dubai escort

Az interaktív játékok minden korosztály számára tartalmas kikapcsolódást nyújtanak. A központ beltéren működik, ennek köszönhetően egész évben, időjárástól függetlenül látogatható. Több platformon valósulnak meg fejlesztések, amelyek elősegítik a már működő térítésmentes táboroztatás minőségi feltételeit.

A projekt keretében megvalósuló eszközbeszerzések lehetővé teszik az élményterápiás táborok ideje alatt a játékos tanulást interaktív oktató környezet megteremtésével.

Tanulmányi kirándulásokhoz programcsomagok, valamint a gyermekek ismereteit bővítő foglalkoztató füzetek készülnek, amelyek segítségével a Holnapocska Tábor elvei mentén megismerkedhetnek a tábort körülvevő természeti környezettel, a Kis-Balaton növény- és állatvilágával, kincseivel, elkalauzolja őket a helyszínen játszódó ifjúsági regény, a Tüskevár helyszíneire is.

A GO IN NATURE program keretében megvalósuló fejlesztéseket online felületeken, médiában és szakmai konferenciákon, rendezvényeken népszerűsítették a projektpartnerek. A program keretein belül 4 darab 6 napos térítésmentes gyermektábor valósult meg, táboronként 50 szlovén és magyar gyermek részvételével, teljes ellátással, programokkal.

Letöltések

Ismerd meg szállásaink!
 
Táborépület
 
 
Jurtatábor
 
Jurtatábor
Jurtatábor